Медицинския център към кардиоболницата преглеждат с направление от личен лекар Сити Клиник Бургас" запълни важен липсващ сегмент в здравната карта на региона

24.11.2016

Източник: в. 24 часа

Единствената болница в Югоизточна България, която съчетава кардиология и кардиохирургия, "Сити Клиник Бургас" се наложи като място, което хората от Бургаска област и гостите на региона търсят при неотложни състояния, свързани със сърдечносъдовата система.

Но все повече пациенти сами поемат инициативата да проверят състоянието на сърцето си и направят профилактичен преглед. От няколко месеца в услуга на гражданите "Сити Клиник Бургас" откри Медицинският център в кв. "Зорница", комплекс "Перла", блок 1, вход 1, партер.

Работното време на медицинския център "Сити Клиник" е от 15,30 до 19,30 ч.

Пациентите имат възможност да бъдат консултирани и преглеждани лично от шефа на кардиологично отделение д-р Светослав Гогов и неговия екип.

Доброто име в града и региона на болницата и медицинския център бива защитавано ежедневно. С всеки пациент, изписан от болницата или минал за преглед, екипът се стреми да затвърждава все повече и повече завоюваното доверие и авторитет.

Със своето създаване преди близо 6 г. "Сити Клиник Бургас" запълни липсващ сегмент в много важна сфера от здравната карта на региона. Високата квалификация на лекари и сестри, съвременна апаратура и техника са характеристике, които наложиха "Сити Клиник Бургас" като е синоним за медицина на европейско ниво. Лекари и сестри постоянно се квалифицират и обучават у нас и в чужбина, практикуват в известни болници, участват в работни срещи и семинари.

Специалистите добиват нови умения за иновативни операции и процедури и ги прилагат на практика. В кардиоболницата на Бургас рутинно се прилагат методи за лечение, които са приоритет само на няколко столични болници. Наличието и развитието на подобна здравна структура вдъхват сигурност на пациентите, които се нуждаят от висококвалифицирана кардиохирургична помощ и бързо възстановяване. Дава спокойствие на болните да преживеят стреса на една сърдечна операция в своя град с подкрепата на своето семейство, роднини и приятели.

Спестява неизвестността и безкрайните пътувания из болниците на страната на хора, често в много тежко здравословно състояние, неудобството на роднините да спят по хотели и да се тревожат за близкия си, който е опериран, как ще бъде транспортиран обратно в родния град.

Хората от Бургас и региона знаят, че "Сити Клиник Бургас" е болницата, в която спасяват живот при инфаркт, дисекация на аортата, аневризъм и други, затова все по-често пациентите сами търсят помощта на специалистите при спешност, без да минават през личен лекар или Бърза помощ.

 


© 2024 BBA All rights reserved!