Лекция на д-р Стаменов в Кьолн за иновативните терапии в асистираната репродукция при сложни случаи

28.09.2022

Източник: МБАЛ "Надежда"

 

Лекцията на д-р Георги Стаменов в рамките на форума Kinderwunsch Infotage – специализиран форум за проблемно забременяване в Кьолн, ще се състои на 08 октомври 2022 г., събота, от 14:15 часа в семинарна зала Bauer.

 

Д-р Стаменов ще разкаже на пациенти в Кьолн за иновативните терапии в асистираната репродукция при сложни случаи – решения от болница „Надежда“, или как екипа успява там, където останалите се отказват.

 

Болница „Надежда“ е водеща в Европа в лечението на т.нар. „трудни“ случаи: двойки с множество предходни неуспешни ин витро процедури – чести неуспешни имплантации или повтарящи се ранни аборти, двойки в напреднала репродуктивна възраст, жени с влошен яйчников резерв или лош овариален отговор, маточни патологии, имунологчни и генетични проблеми, с тежък мъжки фактор.

 

Успехите на болница „Надежда“ при тези двойки е индивидуализираният, мултидисциплинарен подход към всеки случай, в комбинация с всички специализирани звена под един покрив – репродуктивни лекари, специалисти по минимално инвазивна гинекологична хирургия, 8 високотехнологични лаборатории. Съвременните научни достижения  помагат допълнително за прецизирането на диагнозата и създаването на точната стратегия за лечение, която дава най-висок шанс за успех. Не на последно място, задълбоченото и подробно проучване на двойката допринася за откриването на скритата причина за множеството им предходни неуспехи другаде и намирането на успешно решение.

 

Пълният спектър високоспециализирани техники и методи, прилагани  в „Надежда“, са достъпни в малко на брой клиники в Европа и разясненията на д-р Стаменов ще помогнат на немските пациенти да разберат тяхната същност и това в кои случаи са препоръчителни и подобряват значително шансовете за благоприятен резултат.

 

Участието в този западноевропейски форум  е поредното признание за високото ниво, на което болница „Надежда“ развива репродуктивната медицина и ще помага за затвърждаването на мястото на България на картата на качествената медицина.

 

Форумът ще се състои в Das Forum findet im Sartory Säle GmbH & Co. KG, Friesenstraße 44-48, 50670 Köln, а билетите са безплатни и могат да се получат на адрес: https://www.kinderwunsch-tage.de/koeln/2022/tickets/

 

Публикацията може да намерите тук.

 

 

*Статиите публикувани в рубриката  "Наука и иновации" са предоставени от авторите на съответните материали, които отговарят за верността на съдържанието.


© 2023 BBA All rights reserved!