ДКЦ "Софиямед": Време е за профилактика!

24.03.2017

Източник: в. Труд

С настъпването на пролетта модерният диагностично-консултативен център "Софиямед" призовава към профилактика и предлага профилактични изследвания и консултации с топ специалисти обединени под формата на 17 VIP пакета. Те са разделени по възраст и пол, и обхващат профилактиката на повечето социално-значими заболявания - онкологични, кардиологични, съдови, гастроентерологични, репродуктивни заболявания и др. В пакетите са включени както диагностично-консултатитивни прегледи от различни специалисти, лабораторни изследвания - включващи стандартни показатели, туморни маркери, вирусологична диагностика, така и образни изследвания - включително високоспециализирани такива.

Благодарение на доверието на пациентите и техния избор, чрез предлаганата пакетна услуга до момента са открити навреме сериозни заболявания и са предприети бързи и навременни действия по своевременното лечение на пациентите, коментират от ДКЦ "Софиямед".

Различните VIP пакетни предложения са с различен фокус -от стандартна профилактика до и над 40 и 50-годишна възраст, до луксозна, VIP и УЛТРА VIP профилактика, включваща специализирани диагностични прегледи, процедури и изследвания. Някой от пакетите имат и конкретен фокус -за хора с интензивни мозъчни и емоционални натоварвания, за високоспециализирани интервенционални процедури при заболявания на гастроинтестиналния тракт, високоспециализирана онкологична профилактика и др.

"Различните заболявания се изявяват по различен начин в различни периоди от живота, поради което провеждането на периодични профилактични прегледи до 40 г. трябва да е с честота от 5г. Докато след 50г. възраст и при хора, при които съществува наследствен риск, профилактиката се извършва с различна честота взависимост от съществуващите минимални нарушения в интервал от 1 до Зг.", коментира д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ "Софиямед".


© 2024 BBA All rights reserved!