ББА получи награда в категория „Корпоративна социална отговорност“ на официалните награди Мистър и Мисис Икономика на КРИБ

12.11.2019

На официалните награди Мистър и Мисис Икономика и в присъствие на Премиера на България и представители на Правителството, Класация на здравните заведения, инициирана от Българска болнична асоциация и Инвестор Медия Груп, получи наградата на КРИБ в Категорията „Корпоративна социална отговорност“, което е безспорно признание от най-голямата работодателска организация в страната. 

 

Заслугите за приза се дължат изцяло на реализирания през 2019 г. пилотен проект „Национална класация – Най-добрите болници“ – единствен по рода си ранкинг в страната със заложена амбиция за аналог на световните класации.

 

"Поставихме си за цел да дадем ясна информация на потребителите за качеството на услугите, които могат да получат в различните болнични заведения, в отделните региони, да подпомогнем пациентите бързо и лесно да се ориентират и направят информиран избор, когато търсят най-подходящото и добро решение за конкретен здравословен проблем.

По тази причина считаме, че „Национална класация – Най-добрите болници“ е една социално отговорна инициатива и отразява стремежа ББА да допринася за един по-пълноценен и по-качествен начин на живот на хората в различните региони на страната

Този проект дава тласък на развитието на сектор „здравеопазване” в България и е пример за това как всички болници могат да вървят ръка за ръка и да допринасят за позитивна промяна с национален мащаб."


© 2023 BBA All rights reserved!