Българската Болнична Асоциация подкрепя каузата на Проект за Доброто – „За децата на герои“. Кампанията застава зад децата на медиците и преподавателите, които изгубиха битката с COVID 19.

25.01.2021

Българската Болнична Асоциация подкрепя каузата на Проект за Доброто – „За децата на герои“. Кампанията застава зад децата на медиците и преподавателите, които изгубиха битката с COVID 19. Ето какво казват организаторите на кампанията:

 

„Не беше лесно да вземем решението, към което искаме да ви приобщим днес. Защото ще ни е трудно да преминем през толкова много болка. Болката на децата, загубили родителите си в битката с Ковид-19 – медици и учители. Тези, които бяха смели и се бориха, спасяваха животи, палиха искрата, горяха и изгоряха в работата си. Те винаги ще светят. Трябва да ги помним. Всеки. Всички. Хората, който бяха най-отпред и загубиха живота си, докато изпълняваха мисията да ни лекуват и да будят сърцата и умовете на децата ни. Те оставиха деца. Тях най-силно са обичали и за тях са се тревожили в последните си часове. На нас оставиха децата си.

 

Днес ние искаме да им кажем: ние ще бъдем до децата ви. Грижата за тях ще е благодарността ни към вас.

 

Целта на кампанията е да съберем първоначална сума в размер на 150 000 лева. От тях децата ще получават стипендия от 500 лв. месечно. „

 

Начините да подкрепите „Децата на герои“ може да откриете тук:

https://platformata.bg/bg/kauzi/915:covid-197/details/campaign.html?fbclid=IwAR3qwaxvKzmecINdEJbS0iIsyQULcRU_01rx1ZzHKuWWiho2ObocqmctzB8

https://www.facebook.com/fondzageroi

Всяка помощ е от значение!


© 2024 BBA All rights reserved!